Ajkán a Tálas utcában Új 8 Lakásos Fészek Lakópark épült 4*2 lakásos Ikerházakkal. 2020 januártól szerkezetkész állapotban azonnali átadással.

 
Kedves Leendő Új Lakástulajdonosaink!
 
Köszönjük eddigi türelmüket.

Fogadják sok szeretettel a Fészek Lakópark Új építésű 8 Lakásos, Megújuló energiás, Panasonic Hőszivattyús padlófűtési rendszerrel ellátott, Szerkezetkész eladási árainkat, a műszaki leírást, a végleges alaprajzokat, és a látványterveket.

Az építkezéshez tartozó földmunkát 2018. év végén kezdtük el, majd ezt követően az alapozási munkálatokkal folytattuk az építkezési folyamatot. 2018 év végére elkészült mind a 4 különálló épület alapozása, zsaluzása, és a szerelő betonozása is. 2019 év elején megkezdődtek a falazások, és március végéig 30 %-os, míg év végéig 60 %-os készültségi szintig elkészül a Lakópark. 2020-ban az utolsó épületen is elkészült a tető, 2 épület kívülről teljesen kész, a másik 2 épületen is rövid időn belül befejeződik a homlokzati hőszigetelés, és a színezés.

Eladásra váró lakásaink szerkezetkész állapotban azonnal átvehetőek, míg igény szerint a kulcsrakész állapotban 3 hónapon belül átvehetőek modern otthonaink.
 
Amennyiben felkeltette érdeklődésüket valamelyik lakásunk, akár Szerkezetkész, akár Kulcsrakész készültségi szint szerint, akkor kérem jelezzék felénk az elérhetőségeinken, hogy a további részletekről is tudjunk majd beszélni.

Köszönjük a figyelmet.

 

 

 

 A lakások szerkezetkész állapotban azonnal, kulcsrakész állapotban 3 hónapon belül átvehetőek!

 

 

 

 

Családi Fészek Kft. Ajka Tálas utca, Új 8 Lakásos Fészek Lakópark alapterületei, eladási árai. 

 

 

Családi Fészek Kft. :: www.feszekkft.hu :: 2018 :: Impresszum
Ezt a weboldalt eddig 28567 alkalommal látogatták meg.